EIB
EIBlogo 

Medvednica Zagreb vs Beograd 96 (28. 04. 2019)

 
Composite Box Score
 

2019
Medvednica Zagreb 21 (4-0), Beograd 96 14 (0-2) - Composite Box Score
28. 04. 2019 at Beograd (Ada)

Medvednica Zagreb   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAMENSKI M. lf/cf 
ANTOLOVIC D. c/lf 
JERBIC H. rf 
JERBIC D. 1b 
SOKOL I. 1b 
GUSTIN D. cf/c 
BERIS I. ss 
ANDREJEVIC A dh 
BERIS Al. 2b 
MAGDALENIC A p/2b 
MANDIC D. 3b/2b 
BERIS An. p/3b 
Totals   43  21  15  17  15  27 

Beograd 96   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CEBALLOS J. ss 
NINIC B. 2b/p 
CVIJOVIC D. rf 
BOGDANOVIC S 3b/p 
MILIC A. 1b 
TODOROVIC D. p/3b 
JOVANOVIC V. c 
HATALA M. cf/p 
BESEDES lf 
Totals   45  14  16  27  13 

Medvednica Zagreb   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERIS Antun W,1-0  5.0  10  25  31 
MAGDALENIC Alen   0.0 
MANDIC Damir   4.0  19  21 
 
Beograd 96   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TODOROVIC Dusan L,0-1  0.0 
BOGDANOVIC Slobodan   0.1 
HATALA Marko   5.0  23  31 
NINIC Bojan   3.2  17  20 

Umpires - HP: AJDUKOVIC
Start: 11:00 Time: 4:00 Attendance:
Game notes: Scorers - SERBIA, DE: MOZOLA Pavol B_11
TODOROVIC D. faced 5 batters in the 1st.
MAGDALENIC A faced 5 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

2019
Medvednica Zagreb 21 (4-0), Beograd 96 14 (0-2)
28. 04. 2019 at Beograd (Ada)

Medvednica Zagreb starters: 24/lf KAMENSKI M.; 89/c ANTOLOVIC D.; 14/rf JERBIC H.; 38/1b JERBIC D.; 10/cf GUSTIN D.; 91/ss BERIS I.; 92/dh ANDREJEVIC A; 36/2b BERIS Al.; 45/3b MANDIC D.; 90/p BERIS An.;

Beograd 96 starters: 14/ss CEBALLOS J.; 5/2b NINIC B.; 23/rf CVIJOVIC D.; 10/3b BOGDANOVIC S; 47/1b MILIC A.; 37/p TODOROVIC D.; 4/c JOVANOVIC V.; 1/cf HATALA M.; 0/lf BESEDES;

Medvednica Zagreb 1st - KAMENSKI M. walked. ANTOLOVIC D. walked; KAMENSKI M. advanced to second. JERBIC H. singled to center field, RBI; ANTOLOVIC D. advanced to second; KAMENSKI M. scored. JERBIC D. singled to right field, RBI; JERBIC H. advanced to second; ANTOLOVIC D. scored. GUSTIN D. walked; JERBIC D. advanced to second; JERBIC H. advanced to third. BOGDANOVIC S to p. TODOROVIC D. to 3b. BERIS I. walked, RBI; GUSTIN D. advanced to second; JERBIC D. advanced to third; JERBIC H. scored. BERIS I. advanced to second on a wild pitch; GUSTIN D. advanced to third on a wild pitch; JERBIC D. scored on a wild pitch. ANDREJEVIC A out at first ss to 2b, RBI; BERIS I. advanced to third; GUSTIN D. scored. BERIS Al. walked. MANDIC D. walked; BERIS Al. advanced to second. BOGDANOVIC S to cf. HATALA M. to p. KAMENSKI M. flied out to 3b. ANTOLOVIC D. walked, RBI; MANDIC D. advanced to second; BERIS Al. advanced to third; BERIS I. scored. JERBIC H. singled to center field, 2 RBI; ANTOLOVIC D. advanced to second; MANDIC D. scored; BERIS Al. scored. JERBIC D. grounded out to 2b. 8 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Beograd 96 1st - CEBALLOS J. lined out to cf. NINIC B. singled to first base. CVIJOVIC D. flied out to rf. BOGDANOVIC S singled to second base; NINIC B. advanced to second. MILIC A. flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 2nd - GUSTIN D. walked. GUSTIN D. advanced to second on an error by p. BERIS I. flied out to rf. ANDREJEVIC A doubled to left field, RBI; GUSTIN D. scored, unearned. BERIS Al. flied out to cf. MANDIC D. struck out. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Beograd 96 2nd - TODOROVIC D. flied out to ss. JOVANOVIC V. singled to second base. HATALA M. struck out. BESEDES struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Medvednica Zagreb 3rd - KAMENSKI M. walked. ANTOLOVIC D. walked; KAMENSKI M. advanced to second. JERBIC H. reached on a fielder's choice to shortstop; ANTOLOVIC D. out at second ss to 2b; KAMENSKI M. advanced to third. JERBIC D. struck out. JERBIC H. advanced to second on a wild pitch. GUSTIN D. lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Beograd 96 3rd - CEBALLOS J. singled to left field. CEBALLOS J. stole second. NINIC B. grounded out to 3b; CEBALLOS J. advanced to third. CVIJOVIC D. flied out to rf. BOGDANOVIC S singled to shortstop, RBI; CEBALLOS J. scored. MILIC A. doubled to center field, RBI; BOGDANOVIC S scored. TODOROVIC D. reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; MILIC A. advanced to third, scored on the error, unearned. JOVANOVIC V. grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Medvednica Zagreb 4th - BERIS I. hit by pitch. BERIS I. advanced to second on a wild pitch. ANDREJEVIC A grounded out to ss; BERIS I. advanced to third. BERIS Al. flied out to 2b. MANDIC D. walked. KAMENSKI M. singled to center field, RBI; MANDIC D. advanced to third; BERIS I. scored. KAMENSKI M. stole second. ANTOLOVIC D. singled to third base, 2 RBI; KAMENSKI M. scored; MANDIC D. scored. JERBIC H. out at first 3b to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Beograd 96 4th - HATALA M. walked. BESEDES reached on a fielder's choice to shortstop; HATALA M. out at second ss to 2b. CEBALLOS J. flied out to lf. NINIC B. walked; BESEDES advanced to second. CVIJOVIC D. singled to right field, RBI; NINIC B. advanced to second; BESEDES scored. BOGDANOVIC S hit by pitch; CVIJOVIC D. advanced to second; NINIC B. advanced to third. MILIC A. singled to right field, 2 RBI; BOGDANOVIC S advanced to third; CVIJOVIC D. scored; NINIC B. scored. TODOROVIC D. struck out. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 5th - JERBIC D. hit by pitch. GUSTIN D. singled to left field; JERBIC D. advanced to second. BERIS I. out at first ss to 2b; GUSTIN D. advanced to second; JERBIC D. advanced to third. ANDREJEVIC A reached on an error by ss, RBI; GUSTIN D. advanced to third; JERBIC D. scored. BERIS Al. singled to left field, RBI; ANDREJEVIC A advanced to second; GUSTIN D. scored. MANDIC D. grounded into double play 3b to 1b; ANDREJEVIC A out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Beograd 96 5th - JOVANOVIC V. lined out to rf. HATALA M. singled to left field. BESEDES singled to right field, advanced to second on the throw; HATALA M. advanced to third, scored on an error by rf. CEBALLOS J. walked. NINIC B. grounded out to p, SAC; CEBALLOS J. advanced to second; BESEDES advanced to third. CVIJOVIC D. walked. BOGDANOVIC S flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Medvednica Zagreb 6th - KAMENSKI M. grounded out to 2b. ANTOLOVIC D. doubled to center field. ANTOLOVIC D. stole third. JERBIC H. walked. JERBIC H. advanced to second on a balk; ANTOLOVIC D. scored on a balk. JERBIC H. advanced to third on a wild pitch. JERBIC D. singled to center field, RBI; JERBIC H. scored. NINIC B. to p. HATALA M. to 2b. GUSTIN D. doubled to left field; JERBIC D. advanced to third. BERIS I. singled to left field, 2 RBI; GUSTIN D. scored; JERBIC D. scored. ANDREJEVIC A struck out. BERIS Al. flied out to rf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Beograd 96 6th - SOKOL I. to 1b for JERBIC D.. BERIS An. to 3b for ANDREJEVIC A. MAGDALENIC A to p for BERIS Al.. MANDIC D. to 2b. / for BERIS An.. MILIC A. walked. MILIC A. advanced to second on a wild pitch. MILIC A. advanced to third on a wild pitch. TODOROVIC D. walked. JOVANOVIC V. hit by pitch; TODOROVIC D. advanced to second. HATALA M. hit by pitch, RBI; JOVANOVIC V. advanced to second; TODOROVIC D. advanced to third; MILIC A. scored. BESEDES singled to right field, RBI; HATALA M. advanced to second; JOVANOVIC V. advanced to third; TODOROVIC D. scored. KAMENSKI M. to cf. ANTOLOVIC D. to lf. GUSTIN D. to c. MAGDALENIC A to 2b. MANDIC D. to p. CEBALLOS J. singled to pitcher, RBI; BESEDES advanced to second; HATALA M. advanced to third; JOVANOVIC V. scored. NINIC B. grounded into double play ss to 2b to 1b; CEBALLOS J. out on the play; BESEDES advanced to third; HATALA M. scored. BESEDES scored on a wild pitch. CVIJOVIC D. singled to right field. BOGDANOVIC S singled to right field; CVIJOVIC D. advanced to second. MILIC A. singled to center field; BOGDANOVIC S advanced to second, advanced to third on an error by cf; CVIJOVIC D. advanced to third, scored on the error, unearned. TODOROVIC D. grounded out to 3b. 6 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 7th - MANDIC D. walked. KAMENSKI M. walked; MANDIC D. advanced to second. ANTOLOVIC D. walked; KAMENSKI M. advanced to second; MANDIC D. advanced to third. JERBIC H. struck out. SOKOL I. struck out. GUSTIN D. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Beograd 96 7th - JOVANOVIC V. doubled to left field. JOVANOVIC V. stole third. HATALA M. walked. BESEDES grounded out to ss, RBI; HATALA M. advanced to second; JOVANOVIC V. scored. CEBALLOS J. reached on an error by 2b; HATALA M. advanced to third. CEBALLOS J. stole second. NINIC B. lined out to rf. CVIJOVIC D. struck out. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 8th - BERIS I. reached on an error by ss. BERIS An. singled to center field; BERIS I. advanced to second. MAGDALENIC A reached on a fielder's choice; BERIS An. advanced to second; BERIS I. advanced to third. MANDIC D. grounded into double play ss to 2b to 1b; MAGDALENIC A out on the play; BERIS An. advanced to third; BERIS I. scored, unearned. KAMENSKI M. doubled to center field, RBI; BERIS An. scored, unearned. KAMENSKI M. advanced to third on a wild pitch. ANTOLOVIC D. reached on an error by lf; KAMENSKI M. scored on the error, unearned. JERBIC H. out at first ss to 2b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Beograd 96 8th - BOGDANOVIC S flied out to rf. MILIC A. walked. TODOROVIC D. reached on a fielder's choice to third base; MILIC A. out at second 3b to 2b. JOVANOVIC V. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Medvednica Zagreb 9th - SOKOL I. flied out to 3b. GUSTIN D. singled to left field. BERIS I. flied out to ss. GUSTIN D. out at second p to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Beograd 96 9th - HATALA M. reached on an error by 3b. BESEDES reached on an error by 3b; HATALA M. advanced to second. BESEDES advanced to second on a wild pitch; HATALA M. advanced to third on a wild pitch. CEBALLOS J. flied out to lf. NINIC B. lined out to cf. CVIJOVIC D. struck out. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Medvednica Zagreb 21, Beograd 96 14 (28. 04. 2019 at Beograd)
----------------------------------------------------------------------
Medvednica Zagreb... 810 324 030  - 21 15  6      (4-0)
Beograd 96.......... 003 316 100  - 14 16  4      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Medvednica Zagreb - BERIS Antun; MAGDALENIC Alen(6); MANDIC Damir(6) and
ANTOLOVIC Danijel; GUSTIN Dario. Beograd 96 - TODOROVIC Dusan; BOGDANOVIC Slobodan(1);
HATALA Marko(1); NINIC Bojan(6) and JOVANOVIC Vladan.
Win-BERIS Antun(1-0)  Loss-TODOROVIC Dusan(0-1)  T-4:00  A-0
Game notes:
Scorers - SERBIA, DE: MOZOLA Pavol
B_11

TODOROVIC D. faced 5 batters in the 1st.
MAGDALENIC A faced 5 batters in the 6th.