EIB
EIBlogo 

Medvednica Zagreb vs Vojvodina Novi Sad (20. 05. 2018)

 
Composite Box Score
 

2018
Medvednica Zagreb 16 (2-4), Vojvodina Novi Sad 5 (1-3) - Composite Box Score
20. 05. 2018 at Vojvodina (Novi Sad)

Medvednica Zagreb   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAMENSKI M. dh 
ANTOLOVIC D. 3b/2b 
JERBIC H. rf/p 
JERBIC D. 1b 
ANDREJEVIC A ph/1b 
GUSTIN D. lf/cf 
BERIS I. ss 
MANDIC D. 2b/p 
SALESEVIC E. c 
POTOCKI M. cf 
STOJANOVIC I p 
BALENT M. 3b 
BERIS A. p/lf 
Totals   41  16  12  10  13  27 

Vojvodina Novi Sad   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SIJACIC I. c 
IVANIC R. lf 
BABIC lf 
BEREC A. lf/c 
TOLMAC D. rf 
KUKOLECA P. ss 
JEPTIC D. pr/2b 
IGNJATOVIC N rf/c 
PANTELIC A. cf 
JEVTIC N. cf 
STAJIC S. p/3b 
MILOVANOVIC 1b 
VAJDIC S. 2b/ss 
AJDUKOVIC M. 3b 
JEREMIC B. p 
BOSKOVIC S. p 
KOZJAK D. p 
Totals   35  27  11 

Medvednica Zagreb   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
BERIS Alen W,2-1  5.0  18  19  10    
STOJANOVIC Ivan   0.0    
MANDIC Damir   2.0    
JERBIC Hrvoje   1.0    
ANTOLOVIC Danijel   1.0    
 
Vojvodina Novi Sad   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
STAJIC Strahinja L,0-2  4.1  11  23  33    
JEREMIC Borivoj   3.2  13  17    
BOSKOVIC Strahinja   0.2    
KOZJAK Danijel   0.1    

Umpires - HP: SERBIA 1B: SERBIA
Start: 11:00 Time: Attendance:
Game notes: Scorers - SERBIA, DE: MOZOLA Pavol B_12
STOJANOVIC I faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

2018
Medvednica Zagreb 16 (2-4), Vojvodina Novi Sad 5 (1-3)
20. 05. 2018 at Vojvodina (Novi Sad)

Medvednica Zagreb starters: 24/dh KAMENSKI M.; 89/3b ANTOLOVIC D.; 14/rf JERBIC H.; 38/1b JERBIC D.; 10/lf GUSTIN D.; 91/ss BERIS I.; 45/2b MANDIC D.; 1/c SALESEVIC E.; 5/cf POTOCKI M.; 36/p BERIS A.;

Vojvodina Novi Sad starters: 14/c SIJACIC I.; 1/lf BEREC A.; 7/ss KUKOLECA P.; 4/rf IGNJATOVIC N; 10/cf PANTELIC A.; 22/p STAJIC S.; 9/1b MILOVANOVIC; 23/2b VAJDIC S.; 24/3b AJDUKOVIC M.;

Medvednica Zagreb 1st - KAMENSKI M. singled to right field. KAMENSKI M. advanced to second on a wild pitch. KAMENSKI M. stole third. ANTOLOVIC D. struck out. JERBIC H. flied out to rf, SF, RBI; KAMENSKI M. scored. JERBIC D. walked. JERBIC D. stole second, advanced to third on an error by c. GUSTIN D. singled to left field, RBI; JERBIC D. scored, unearned. BERIS I. hit by pitch; GUSTIN D. advanced to second. MANDIC D. reached on an error by ss; BERIS I. advanced to second on the error; GUSTIN D. advanced to third on the error. SALESEVIC E. flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

Vojvodina Novi Sad 1st - SIJACIC I. grounded out to p. BEREC A. popped up to 2b. KUKOLECA P. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 2nd - POTOCKI M. struck out. KAMENSKI M. singled to third base. KAMENSKI M. stole second, advanced to third on an error by c. ANTOLOVIC D. struck out. KAMENSKI M. scored on a wild pitch, unearned. JERBIC H. grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Vojvodina Novi Sad 2nd - IGNJATOVIC N lined out to rf. PANTELIC A. popped up to 2b. STAJIC S. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 3rd - JERBIC D. doubled to center field. GUSTIN D. grounded out to p, SAC; JERBIC D. advanced to third. JERBIC D. scored on an error by c. BERIS I. grounded out to 3b. MANDIC D. walked. SALESEVIC E. walked; MANDIC D. advanced to second. POTOCKI M. singled to center field, RBI; SALESEVIC E. advanced to third; MANDIC D. scored. KAMENSKI M. grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 3rd - MILOVANOVIC flied out to ss. VAJDIC S. singled to third base, advanced to second on an error by 3b. AJDUKOVIC M. singled to shortstop; VAJDIC S. advanced to third. SIJACIC I. singled to left field, RBI; AJDUKOVIC M. advanced to second; VAJDIC S. scored. BEREC A. singled to center field, RBI; SIJACIC I. advanced to second, out at third cf to 3b; AJDUKOVIC M. scored. KUKOLECA P. singled to right field; BEREC A. advanced to second. IGNJATOVIC N flied out to lf. 2 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 4th - IVANIC R. to lf for SIJACIC I.. BEREC A. to c. ANTOLOVIC D. singled to right field. ANTOLOVIC D. stole second. JERBIC H. struck out. JERBIC D. grounded out to 2b; ANTOLOVIC D. advanced to third. GUSTIN D. singled to right field, RBI; ANTOLOVIC D. scored. BERIS I. flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 4th - PANTELIC A. walked. PANTELIC A. stole second. STAJIC S. flied out to cf. MILOVANOVIC lined into double play 2b to ss; PANTELIC A. out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 5th - TOLMAC D. to rf for BEREC A.. IGNJATOVIC N to c. MANDIC D. walked. SALESEVIC E. walked; MANDIC D. advanced to second. MANDIC D. stole third. POTOCKI M. reached on an error by ss, RBI; SALESEVIC E. advanced to second; MANDIC D. scored. KAMENSKI M. doubled, RBI; POTOCKI M. advanced to third; SALESEVIC E. scored. ANTOLOVIC D. reached on an error by ss, RBI; POTOCKI M. scored, unearned. JERBIC H. singled to center field; ANTOLOVIC D. advanced to second; KAMENSKI M. advanced to third. JERBIC D. reached on a fielder's choice to third base, RBI; JERBIC H. advanced to second, scored on an error by 3b, unearned; ANTOLOVIC D. out at third 3b unassisted; KAMENSKI M. scored. GUSTIN D. walked; JERBIC D. advanced to second. BERIS I. walked; GUSTIN D. advanced to second; JERBIC D. advanced to third. STAJIC S. to 3b. JEREMIC B. to p for AJDUKOVIC M.. MANDIC D. popped up to p. SALESEVIC E. flied out to lf. 5 runs, 2 hits, 3 errors, 3 LOB.

Vojvodina Novi Sad 5th - VAJDIC S. flied out to cf. JEREMIC B. grounded out to 3b. IVANIC R. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 6th - JEVTIC N. to cf for PANTELIC A.. POTOCKI M. grounded out to 3b. KAMENSKI M. flied out to cf. ANTOLOVIC D. singled to second base. ANTOLOVIC D. stole second. JERBIC H. reached on an error by lf; ANTOLOVIC D. scored on the error, unearned. ANDREJEVIC A pinch hit for JERBIC D.. JERBIC H. stole second. JERBIC H. advanced to third on a wild pitch. ANDREJEVIC A struck out. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 6th - ANDREJEVIC A to 1b. BERIS A. to lf for KAMENSKI M.. GUSTIN D. to cf. STOJANOVIC I to p for POTOCKI M.. / for BERIS A.. TOLMAC D. hit by pitch. KUKOLECA P. walked; TOLMAC D. advanced to second. JEPTIC D. pinch ran for KUKOLECA P.. TOLMAC D. advanced to third on a wild pitch. JEPTIC D. stole second. TOLMAC D. scored on a wild pitch. IGNJATOVIC N hit by pitch. ANTOLOVIC D. to 2b. MANDIC D. to p. BALENT M. to 3b for STOJANOVIC I. JEVTIC N. struck out. STAJIC S. singled to center field, RBI; IGNJATOVIC N advanced to third, scored on an error by c; JEPTIC D. scored. STAJIC S. stole second. MILOVANOVIC singled; STAJIC S. advanced to third. MILOVANOVIC stole second. VAJDIC S. flied out to rf. JEREMIC B. struck out. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 7th - JEPTIC D. to 2b. VAJDIC S. to ss. GUSTIN D. singled to third base. GUSTIN D. stole second. GUSTIN D. advanced to third on a wild pitch. BERIS I. walked. BERIS I. advanced to second on an error by c; GUSTIN D. scored on the error, unearned. MANDIC D. hit by pitch. SALESEVIC E. grounded into double play ss to 2b to 1b; MANDIC D. out on the play; BERIS I. advanced to third. BALENT M. struck out. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 7th - IVANIC R. reached on an error by 3b. TOLMAC D. reached on a fielder's choice to shortstop; IVANIC R. out at second ss to 2b. JEPTIC D. grounded out to 1b unassisted; TOLMAC D. advanced to second. IGNJATOVIC N popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Medvednica Zagreb 8th - BERIS A. struck out. ANTOLOVIC D. walked. ANTOLOVIC D. stole second. ANTOLOVIC D. advanced to third on a wild pitch. JERBIC H. lined out to cf. ANDREJEVIC A walked. GUSTIN D. struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 8th - ANTOLOVIC D. to rf. JERBIC H. to p. MANDIC D. to 2b. JEVTIC N. struck out. STAJIC S. struck out. MILOVANOVIC singled to center field. VAJDIC S. singled to left field; MILOVANOVIC advanced to third. VAJDIC S. stole second. JEREMIC B. struck out. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 9th - BABIC to lf for IVANIC R.. BOSKOVIC S. to p for JEREMIC B.. BERIS I. reached on an error by 3b. MANDIC D. walked; BERIS I. advanced to second. SALESEVIC E. flied out to lf; MANDIC D. advanced to second; BERIS I. advanced to third. BALENT M. walked; BERIS I. scored on an error by c, unearned. BERIS A. struck out. ANTOLOVIC D. walked; BALENT M. advanced to second; MANDIC D. advanced to third. JERBIC H. singled to center field, 2 RBI; ANTOLOVIC D. advanced to second; BALENT M. scored, unearned; MANDIC D. scored, unearned. KOZJAK D. to p for BOSKOVIC S.. ANDREJEVIC A grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 9th - ANTOLOVIC D. to p. JERBIC H. to rf. BABIC walked. TOLMAC D. walked; BABIC advanced to second. JEPTIC D. infield fly to ss. IGNJATOVIC N reached on a fielder's choice to shortstop; TOLMAC D. out at second ss to 2b; BABIC advanced to third. JEVTIC N. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Medvednica Zagreb 16, Vojvodina Novi Sad 5 (20. 05. 2018 at Vojvodina)
----------------------------------------------------------------------
Medvednica Zagreb... 212 151 103  - 16 12  3      (2-4)
Vojvodina Novi Sad.. 002 003 000  -  5  9 11      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Medvednica Zagreb - BERIS Alen; STOJANOVIC Ivan(6); MANDIC Damir(6);
JERBIC Hrvoje(8); ANTOLOVIC Danijel(9) and SALESEVIC Elvis. Vojvodina Novi Sad -
STAJIC Strahinja; JEREMIC Borivoj(5); BOSKOVIC Strahinja(9); KOZJAK Danijel(9) and SIJACIC Ivan
; BEREC Aleksandar; IGNJATOVIC Nikola.
Win-BERIS Alen(2-1)  Loss-STAJIC Strahinja(0-2)  T-  A-0
Game notes:
Scorers - SERBIA, DE: MOZOLA Pavol
B_12

STOJANOVIC I faced 3 batters in the 6th.