EIB
EIBlogo 

Olimpija Karlovac vs Beograd `96 (01. 04. 2017)

 
Composite Box Score
 

2017
Olimpija Karlovac 21, Beograd `96 8 - Composite Box Score
01. 04. 2017 at Beograd (Beograd 96)

Olimpija Karlovac   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SERTIC N. cf/p 
PUNTAR P. p 
GOJKOVIC K. ss/3b 
HORVATIC A. c 
GALES S. 1b 
KARIN P. lf 
JERMAN M. dh/cf 
VUKMIROVIC M 3b 
STAJNKO B. 2b 
CINDRIC A. rf 
LEVICAR M. rf 
BELIC V. 2b/ss 
KEIM M. p 
ANIC I. p 
Totals   39  21  16  18  12  21 

Beograd `96   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NINIC B. 3b/p 
MILOSEVIC P. p 
VUCEVIC N. p 
CVIJOVIC D. c 
BADOVINAC M. ss 
MILIC A. cf 
BOGDANOVIC S rf/3b 
JOVANOVIC V. lf 
NAKIC D. 2b/p 
VUCKOVIC I. 1b 
TAKEUCHI S. p/2b 
Totals   29  10  21  11 

Olimpija Karlovac   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
KEIM Michel   4.0  12  15    
ANIC Ivica   1.0    
SERTIC Nikola W  1.0    
PUNTAR Patric   1.0    
 
Beograd `96   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
TAKEUCHI Shunsuke L  1.1  11    
NAKIC Dusan   2.1  11  17  21    
NINIC Bojan   2.1  10  13    
MILOSEVIC Petar   0.0    
VUCEVIC Nikola   1.0    

Umpires - HP: KARIC 1B: AJDUKOVIC
Start: 15:00 Time: Attendance:
Weather: Sunny Game notes: SCORER: VUCEVIC, DE: MOZOLA Pavol A01
MILOSEVIC P. faced 5 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

2017
Olimpija Karlovac 21, Beograd `96 8
01. 04. 2017 at Beograd (Beograd 96)

Olimpija Karlovac starters: 12/cf SERTIC N.; 1/ss GOJKOVIC K.; 11/c HORVATIC A.; 16/1b GALES S.; 20/lf KARIN P.; 2/dh JERMAN M.; 25/3b VUKMIROVIC M; 14/rf CINDRIC A.; 18/2b BELIC V.; 10/p KEIM M.;

Beograd `96 starters: 15/3b NINIC B.; 23/c CVIJOVIC D.; 17/ss BADOVINAC M.; 47/cf MILIC A.; 10/rf BOGDANOVIC S; 2/lf JOVANOVIC V.; 7/2b NAKIC D.; 19/1b VUCKOVIC I.; 16/p TAKEUCHI S.;

Olimpija Karlovac 1st - SERTIC N. struck out. GOJKOVIC K. walked. HORVATIC A. singled to center field, advanced to second on the throw; GOJKOVIC K. advanced to third. GALES S. walked. KARIN P. reached on a fielder's choice to first base; GALES S. advanced to second; HORVATIC A. advanced to third; GOJKOVIC K. out at home 1b to p. JERMAN M. walked, RBI; KARIN P. advanced to second; GALES S. advanced to third; HORVATIC A. scored. VUKMIROVIC M flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Beograd `96 1st - NINIC B. struck out. CVIJOVIC D. struck out, out at first c to 1b. BADOVINAC M. walked. MILIC A. grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Olimpija Karlovac 2nd - CINDRIC A. reached on an error by 3b. BELIC V. walked; CINDRIC A. advanced to second. SERTIC N. reached on a throwing error by p, out at second rf to ss, caught stealing; BELIC V. advanced to second, advanced to third on the throw; CINDRIC A. advanced to third, scored on the throw, unearned. GOJKOVIC K. homered, 2 RBI; BELIC V. scored. NAKIC D. to p. TAKEUCHI S. to 2b. HORVATIC A. walked. HORVATIC A. stole second, advanced to third on a throwing error by c. GALES S. grounded out to 2b, RBI; HORVATIC A. scored, unearned. KARIN P. struck out. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 0 LOB.

Beograd `96 2nd - BOGDANOVIC S flied out to 2b. JOVANOVIC V. struck out. NAKIC D. struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Olimpija Karlovac 3rd - JERMAN M. doubled to left field. VUKMIROVIC M reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; JERMAN M. advanced to third, scored on the error, unearned. VUKMIROVIC M advanced to third on an error by cf. CINDRIC A. reached on an error by 2b. CINDRIC A. stole second; VUKMIROVIC M stole home, unearned. BELIC V. struck out. SERTIC N. singled to left field, advanced to second on the throw; CINDRIC A. advanced to third. GOJKOVIC K. singled to center field, 2 RBI; SERTIC N. scored, unearned; CINDRIC A. scored, unearned. HORVATIC A. flied out to cf; GOJKOVIC K. advanced to second. GALES S. walked. KARIN P. singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; GALES S. advanced to third; GOJKOVIC K. scored, unearned. JERMAN M. struck out. 5 runs, 4 hits, 3 errors, 2 LOB.

Beograd `96 3rd - VUCKOVIC I. struck out. TAKEUCHI S. struck out. NINIC B. grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Olimpija Karlovac 4th - VUKMIROVIC M hit by pitch. CINDRIC A. singled to center field; VUKMIROVIC M advanced to second. BELIC V. walked; CINDRIC A. advanced to second; VUKMIROVIC M advanced to third. SERTIC N. reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; BELIC V. out at second ss to 2b; CINDRIC A. advanced to third; VUKMIROVIC M scored. GOJKOVIC K. struck out. HORVATIC A. doubled to left field, 2 RBI; SERTIC N. scored; CINDRIC A. scored. GALES S. doubled to left field, RBI; HORVATIC A. scored. KARIN P. tripled to right field, RBI; GALES S. scored. NINIC B. to p. BOGDANOVIC S to 3b. NAKIC D. to rf. JERMAN M. grounded out to ss. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Beograd `96 4th - CVIJOVIC D. grounded out to ss. BADOVINAC M. walked. MILIC A. struck out. BOGDANOVIC S walked; BADOVINAC M. advanced to second. JOVANOVIC V. struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Olimpija Karlovac 5th - GOJKOVIC K. to 3b. STAJNKO B. to 2b for VUKMIROVIC M. LEVICAR M. to rf for CINDRIC A.. BELIC V. to ss. STAJNKO B. singled to shortstop. LEVICAR M. reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; STAJNKO B. out at second 3b to 2b. BELIC V. singled to left field; LEVICAR M. advanced to third. SERTIC N. walked; BELIC V. advanced to second. GOJKOVIC K. singled to left field, RBI; SERTIC N. advanced to second; BELIC V. advanced to third; LEVICAR M. scored, unearned. HORVATIC A. grounded into double play ss to 2b to 1b; GOJKOVIC K. out on the play. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Beograd `96 5th - ANIC I. to p for KEIM M.. NAKIC D. reached on an error by 3b. VUCKOVIC I. hit by pitch; NAKIC D. advanced to second. TAKEUCHI S. singled to first base; VUCKOVIC I. advanced to second; NAKIC D. advanced to third. NINIC B. reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; TAKEUCHI S. out at second ss to 2b; NAKIC D. scored, unearned. CVIJOVIC D. walked; NINIC B. advanced to second; VUCKOVIC I. advanced to third. BADOVINAC M. singled to left field, 2 RBI; CVIJOVIC D. advanced to second; NINIC B. scored; VUCKOVIC I. scored. MILIC A. flied out to 1b. BOGDANOVIC S singled to center field; BADOVINAC M. advanced to second; CVIJOVIC D. advanced to third. JOVANOVIC V. flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

Olimpija Karlovac 6th - GALES S. singled to right field. KARIN P. walked; GALES S. advanced to second. JERMAN M. walked; KARIN P. advanced to second; GALES S. advanced to third. STAJNKO B. reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; JERMAN M. out at second ss to 2b; KARIN P. advanced to third; GALES S. scored. LEVICAR M. struck out. BELIC V. grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Beograd `96 6th - SERTIC N. to p. JERMAN M. to cf. / for ANIC I.. NAKIC D. walked. VUCKOVIC I. reached on a fielder's choice to third base, advanced to second on a throwing error by 2b; NAKIC D. out at second 3b to 2b. TAKEUCHI S. singled to right field; VUCKOVIC I. advanced to third, out at third c to 3b, caught stealing. NINIC B. struck out. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Olimpija Karlovac 7th - MILOSEVIC P. to p for NINIC B.. SERTIC N. hit by pitch. GOJKOVIC K. walked; SERTIC N. advanced to second. HORVATIC A. doubled to left field, 2 RBI; GOJKOVIC K. scored; SERTIC N. scored. GALES S. homered, 2 RBI; HORVATIC A. scored. KARIN P. walked. VUCEVIC N. to p for MILOSEVIC P.. JERMAN M. reached on a fielder's choice to shortstop; KARIN P. out at second ss to 2b. STAJNKO B. struck out. LEVICAR M. struck out. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Beograd `96 7th - PUNTAR P. to p for SERTIC N.. CVIJOVIC D. singled to left field. BADOVINAC M. singled to left field; CVIJOVIC D. advanced to second. MILIC A. walked; BADOVINAC M. advanced to second; CVIJOVIC D. advanced to third. BOGDANOVIC S walked, RBI; MILIC A. advanced to second; BADOVINAC M. advanced to third; CVIJOVIC D. scored. JOVANOVIC V. doubled to left field, 2 RBI; BOGDANOVIC S advanced to third; MILIC A. scored; BADOVINAC M. scored. NAKIC D. reached on a fielder's choice to shortstop; JOVANOVIC V. out at second ss to 3b to ss, caught stealing; BOGDANOVIC S scored. NAKIC D. advanced to second on a wild pitch. VUCKOVIC I. struck out. TAKEUCHI S. reached on an error by lf, advanced to second on the error; NAKIC D. scored on the error, unearned. VUCEVIC N. grounded out to 3b. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Olimpija Karlovac 21, Beograd `96 8 (01. 04. 2017 at Beograd)
----------------------------------------------------------------------
Olimpija Karlovac... 145 511 4 - 21 16  3
Beograd `96......... 000 030 5 -  8  7  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Olimpija Karlovac - KEIM Michel; ANIC Ivica(5); SERTIC Nikola(6); PUNTAR Patric(7)
and HORVATIC Antonio. Beograd `96 - TAKEUCHI Shunsuke; NAKIC Dusan(2); NINIC Bojan(4);
MILOSEVIC Petar(7); VUCEVIC Nikola(7) and CVIJOVIC Danilo.
Win-SERTIC Nikola  Loss-TAKEUCHI Shunsuke  T-  A-0
HR OLIIL - GOJKOVIC Kruno; GALES Slobodan.
Weather: Sunny
Game notes:
SCORER: VUCEVIC, DE: MOZOLA Pavol
A01

MILOSEVIC P. faced 5 batters in the 7th.