EIB
EIBlogo 

BK Medvednica Zagreb vs BC Vojvodina (01. 05. 2016)

 
Composite Box Score
 

2016
BK Medvednica Zagreb 13 (4-0), BC Vojvodina 4 (1-3) - Composite Box Score
01. 05. 2016 at Beograd (Vojvodina)

BK Medvednica Zagreb  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAMENSKI M. cf/1b 
MANDIC D. p/1b 
FINCI D. lf/cf 
STOJANOVIC L ph/rf 
JERBIC H. rf/cf 
ANTOLOVIC D. ss/3b 
GUSTIN D. 3b/c 
JERBIC D. 1b 
JAKUS M. ph/lf 
STOJANOVIC I c 
BERIS I. ph/2b 
MAGDALENIC A 2b/ss 
Totals   40  13  12  27  11 

BC Vojvodina   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MILANKOV B. lf 
RADICEV N. lf 
TOLMAC D. ph/lf 
SARAVOLAC V. ss/p 
DJORDJEVIC D rf 
IGNJATOVIC N c 
SEVALJEVIC M ph 
DJEKIC N. cf 
MILOVANOVIC 1b 
VULETIC D. 3b 
STEFANOVIC G 2b/p 
GRUBIC A. p/ss 
Totals   31  10  27  14 

BK Medvednica Zagreb  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MANDIC Damir W,2-0  9.0  31  42  12 
JERBIC Hrvoje   0.0 
 
BC Vojvodina   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRUBIC Aleksandar L,0-1  1.0  11 
SARAVOLAC Vladimir   5.0  20  25 
STEFANOVIC Goran   3.0  13  14 

Umpires - HP: SERBIA 1B: SERBIA
Start: 11:00 Time: 3:30 Attendance:
Game notes: SCORER: SERBIA, DE: MOZOLA Pavol ILB14
JERBIC H. faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

2016
BK Medvednica Zagreb 13 (4-0), BC Vojvodina 4 (1-3)
01. 05. 2016 at Beograd (Vojvodina)

BK Medvednica Zagreb starters: 24/cf KAMENSKI M.; 45/p MANDIC D.; 11/lf FINCI D.; 14/rf JERBIC H.; 89/ss ANTOLOVIC D.; 10/3b GUSTIN D.; 19/1b JERBIC D.; 74/c STOJANOVIC I; 17/2b MAGDALENIC A;

BC Vojvodina starters: 7/lf MILANKOV B.; 10/ss SARAVOLAC V.; 16/rf DJORDJEVIC D; 3/c IGNJATOVIC N; 17/cf DJEKIC N.; 8/1b MILOVANOVIC; 15/3b VULETIC D.; 13/2b STEFANOVIC G; 2/p GRUBIC A.;

BK Medvednica Zagreb 1st - KAMENSKI M. walked. KAMENSKI M. stole second. KAMENSKI M. stole third. MANDIC D. singled to left field, RBI; KAMENSKI M. scored. FINCI D. singled to third base; MANDIC D. advanced to second. JERBIC H. walked; FINCI D. advanced to second; MANDIC D. advanced to third. ANTOLOVIC D. doubled to shortstop, 2 RBI; JERBIC H. advanced to third; FINCI D. scored; MANDIC D. scored. ANTOLOVIC D. advanced to third on a wild pitch; JERBIC H. scored on a wild pitch. GUSTIN D. struck out. JERBIC D. struck out. STOJANOVIC I walked. MAGDALENIC A singled to left field, RBI; STOJANOVIC I advanced to second; ANTOLOVIC D. scored. KAMENSKI M. walked; MAGDALENIC A advanced to second; STOJANOVIC I advanced to third. MANDIC D. singled to first base, 2 RBI; KAMENSKI M. advanced to third; MAGDALENIC A scored; STOJANOVIC I scored. MANDIC D. out at second c to 2b, caught stealing. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Vojvodina 1st - MILANKOV B. walked. MILANKOV B. stole second. SARAVOLAC V. grounded out to 2b. DJORDJEVIC D walked. IGNJATOVIC N struck out. DJEKIC N. walked; DJORDJEVIC D advanced to second; MILANKOV B. advanced to third. MILOVANOVIC hit by pitch, RBI; DJEKIC N. advanced to second; DJORDJEVIC D advanced to third; MILANKOV B. scored. VULETIC D. flied out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BK Medvednica Zagreb 2nd - RADICEV N. to lf for MILANKOV B.. SARAVOLAC V. to p. GRUBIC A. to ss. FINCI D. grounded out to 2b. JERBIC H. hit by pitch. JERBIC H. advanced to second on a passed ball. ANTOLOVIC D. grounded out to ss; JERBIC H. advanced to third. GUSTIN D. flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC Vojvodina 2nd - STEFANOVIC G grounded out to ss. GRUBIC A. walked. RADICEV N. walked; GRUBIC A. advanced to second. SARAVOLAC V. grounded out to p, SAC; RADICEV N. advanced to second; GRUBIC A. advanced to third. DJORDJEVIC D grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BK Medvednica Zagreb 3rd - JERBIC D. struck out. STOJANOVIC I grounded out to 2b. MAGDALENIC A walked. KAMENSKI M. reached on an error by 3b; MAGDALENIC A advanced to third on the error. MANDIC D. lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BC Vojvodina 3rd - IGNJATOVIC N reached on an error by ss. DJEKIC N. struck out. MILOVANOVIC struck out. VULETIC D. grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BK Medvednica Zagreb 4th - FINCI D. singled to center field. FINCI D. out at second ss to 2b. JERBIC H. singled to left field. JERBIC H. out at second 3b unassisted. ANTOLOVIC D. grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC Vojvodina 4th - STEFANOVIC G singled to shortstop. STEFANOVIC G stole second. GRUBIC A. flied out to ss. RADICEV N. flied out to c. SARAVOLAC V. struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BK Medvednica Zagreb 5th - GUSTIN D. struck out. JERBIC D. struck out. STOJANOVIC I reached on an error by ss. MAGDALENIC A walked; STOJANOVIC I advanced to second. KAMENSKI M. singled to right field, RBI; MAGDALENIC A advanced to third; STOJANOVIC I scored, unearned. MANDIC D. hit by pitch; KAMENSKI M. advanced to second. FINCI D. reached on an error by lf, advanced to second on the error; MANDIC D. scored on the error, unearned; KAMENSKI M. scored on the error, unearned; MAGDALENIC A scored on the error, unearned. JERBIC H. flied out to cf. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BC Vojvodina 5th - DJORDJEVIC D doubled to left field. IGNJATOVIC N grounded out to 3b; DJORDJEVIC D advanced to third. DJEKIC N. flied out to ss. MILOVANOVIC reached on an error by ss; DJORDJEVIC D scored on the error, unearned. VULETIC D. struck out. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BK Medvednica Zagreb 6th - JAKUS M. pinch hit for JERBIC D.. BERIS I. pinch hit for STOJANOVIC I. ANTOLOVIC D. grounded out to ss. GUSTIN D. flied out to ss. JAKUS M. reached on an error by lf, advanced to second on the error. BERIS I. walked. MAGDALENIC A reached on a fielder's choice to shortstop; BERIS I. out at first ss to 1b; JAKUS M. advanced to third. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BC Vojvodina 6th - KAMENSKI M. to 1b. FINCI D. to cf. ANTOLOVIC D. to 3b. GUSTIN D. to c. JAKUS M. to lf. BERIS I. to 2b. MAGDALENIC A to ss. STEFANOVIC G singled to shortstop. GRUBIC A. walked; STEFANOVIC G advanced to second. TOLMAC D. pinch hit for RADICEV N.. TOLMAC D. struck out. SARAVOLAC V. grounded into double play p to 3b to 1b; STEFANOVIC G out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BK Medvednica Zagreb 7th - SARAVOLAC V. to 2b. STEFANOVIC G to p. TOLMAC D. to lf. KAMENSKI M. flied out to cf. MANDIC D. reached on an error by ss, advanced to second on the error. STOJANOVIC L pinch hit for FINCI D.. STOJANOVIC L walked. JERBIC H. reached on a fielder's choice to shortstop; STOJANOVIC L out at second ss to 2b; MANDIC D. advanced to third. JERBIC H. out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BC Vojvodina 7th - STOJANOVIC L to rf. JERBIC H. to cf. DJORDJEVIC D flied out to 2b. IGNJATOVIC N singled to center field. DJEKIC N. walked; IGNJATOVIC N advanced to second. MILOVANOVIC singled to center field, RBI; DJEKIC N. advanced to third; IGNJATOVIC N scored. VULETIC D. grounded out to 2b, RBI; DJEKIC N. scored. STEFANOVIC G fouled out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BK Medvednica Zagreb 8th - ANTOLOVIC D. singled to left field. GUSTIN D. flied out to lf. JAKUS M. singled to shortstop; ANTOLOVIC D. advanced to second. BERIS I. reached on a fielder's choice to pitcher; JAKUS M. advanced to second; ANTOLOVIC D. out at third p to 3b. MAGDALENIC A singled to center field, RBI; BERIS I. advanced to second; JAKUS M. scored. KAMENSKI M. singled to right field, RBI; MAGDALENIC A advanced to third; BERIS I. scored. MANDIC D. grounded out to ss. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC Vojvodina 8th - GRUBIC A. walked. TOLMAC D. flied out to ss. SARAVOLAC V. reached on a fielder's choice to shortstop; GRUBIC A. out at second ss to 2b. DJORDJEVIC D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BK Medvednica Zagreb 9th - STOJANOVIC L reached on an error by ss. STOJANOVIC L out at second c to 2b, caught stealing. JERBIC H. struck out. ANTOLOVIC D. grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BC Vojvodina 9th - KAMENSKI M. to cf. MANDIC D. to 1b. JERBIC H. to p. SEVALJEVIC M pinch hit for IGNJATOVIC N. SEVALJEVIC M walked. DJEKIC N. walked; SEVALJEVIC M advanced to second. DJEKIC N. advanced to second on a wild pitch; SEVALJEVIC M advanced to third on a wild pitch. MANDIC D. to p. STOJANOVIC L to 1b. JERBIC H. to rf. MILOVANOVIC hit by pitch. SEVALJEVIC M out at third p to 3b, caught stealing. VULETIC D. reached on a fielder's choice to third base; MILOVANOVIC advanced to second; DJEKIC N. out at third 3b unassisted. STEFANOVIC G reached on a fielder's choice to shortstop; VULETIC D. out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BK Medvednica Zagreb 13, BC Vojvodina 4 (01. 05. 2016 at Beograd)
----------------------------------------------------------------------
BK Medvednica Zagreb 700 040 020  - 13 12  2      (4-0)
BC Vojvodina........ 100 010 200  -  4  5  6      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BK Medvednica Zagreb - MANDIC Damir; JERBIC Hrvoje(10) and STOJANOVIC Ivan;
GUSTIN Dario. BC Vojvodina - GRUBIC Aleksandar; SARAVOLAC Vladimir(2); STEFANOVIC Goran(7) and
IGNJATOVIC Nikola.
Win-MANDIC Damir(2-0)  Loss-GRUBIC Aleksandar(0-1)  T-3:30  A-0
Game notes:
SCORER: SERBIA, DE: MOZOLA Pavol
ILB14

JERBIC H. faced 2 batters in the 9th.