1bkUPJSSeals Kosice vs Spiders Bratislava (17. 05. 2009)

 
Composite Box Score
 

Slovak baseball federation
1bkUPJSSeals Kosice at Spiders Bratislava - Composite Box Score
17. 05. 2009 at Bratislava (Apollo)

1bkUPJSSeals Kosice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
Findorak 3b 
Chudacik O. ss 
Pentek O. 2b 
Soltes J. 1b 
Podracky M. lf/p 
Textoris P. c 
Palutka V. cf/p 
Beres rf 
Kiszely P. p/lf 
Totals   37  12  11  12  25 

Spiders Bratislava   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
Noga M. ss/p 
Bosansky M. 1b 
Kovac J. cf 
Bosy M. c 
Setnicka R. 3b 
Sitar J. 2b 
Sumbal J. rf 
Teker R. lf 
Fuhrich P. lf 
Strapko M. p/ss 
Totals   34  13  12  27 

1bkUPJSSeals Kosice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kiszely P.   3.0  12  16 
Podracky Michal   3.0  17 
Palutka V. L  2.1  13  18 
 
Spiders Bratislava   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Strapko Martin   6.1  11  10  26  37 
Noga Michal W  2.2  11  14 

Umpires - HP: Skultety, Michal
Start: 11:00 Time: 3:12 Attendance: 25

 
Play-by-Play
 

Slovak baseball federation
1bkUPJSSeals Kosice at Spiders Bratislava
17. 05. 2009 at Bratislava (Apollo)

1bkUPJSSeals Kosice starters: 11/3b Findorak; 64/ss Chudacik O.; 2/2b Pentek O.; 51/1b Soltes J.; 9/lf Podracky M.; 22/c Textoris P.; 33/cf Palutka V.; 89/rf Beres; 17/p Kiszely P.;

Spiders Bratislava starters: 8/ss Noga M.; 13/1b Bosansky M.; 19/cf Kovac J.; 26/c Bosy M.; 25/3b Setnicka R.; 33/2b Sitar J.; 35/rf Sumbal J.; 1/lf Teker R.; 42/p Strapko M.;

1bkUPJSSeals Kosice 1st - Findorak struck out. Chudacik O. singled to right field. Chudacik O. out at second c to ss, caught stealing. Pentek O. flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Spiders Bratislava 1st - Noga M. walked. Bosansky M. walked; Noga M. advanced to second. Bosansky M. advanced to second on a wild pitch; Noga M. advanced to third on a wild pitch. Batter set to Setnicka R.. Setnicka R. grounded out to 2b, RBI; Bosansky M. advanced to third; Noga M. scored. Batter set to Bosy M.. Bosy M. reached on a throwing error by 3b, RBI; Bosansky M. scored. Bosy M. stole second. Batter set to Kovac J.. Kovac J. flied into double play cf to ss; Bosy M. out on the play. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 2nd - Soltes J. walked. Podracky M. hit by pitch; Soltes J. advanced to second. Podracky M. advanced to second on a passed ball; Soltes J. advanced to third on a passed ball. Textoris P. singled to pitcher, RBI; Podracky M. advanced to third; Soltes J. scored. Textoris P. stole second. Palutka V. doubled to left field, 2 RBI; Textoris P. scored; Podracky M. scored. Beres struck out. Kiszely P. grounded out to ss; Palutka V. advanced to third. Findorak reached on an error by 2b; Palutka V. scored, unearned. Findorak stole second. Findorak advanced to third on a throwing error by c. Chudacik O. walked. Pentek O. flied out to rf. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

Spiders Bratislava 2nd - Batter set to Sitar J.. Sitar J. reached on an error by 2b. Sitar J. out at second c to ss, caught stealing. Sumbal J. flied out to cf. Teker R. struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 3rd - Soltes J. walked. Podracky M. lined out to lf. Textoris P. struck out. Palutka V. tripled to right center, RBI; Soltes J. scored. Beres grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Spiders Bratislava 3rd - Strapko M. walked. Noga M. singled to center field; Strapko M. advanced to third. Bosansky M. lined into double play p to 1b; Noga M. out on the play. Batter set to Setnicka R.. Setnicka R. reached on a throwing error by p, advanced to second, RBI; Strapko M. scored, unearned. Batter set to Bosy M.. Bosy M. reached on an error by ss; Setnicka R. scored, unearned. Bosy M. stole second. Batter set to Kovac J.. Kovac J. walked. Batter set to Sitar J.. Sitar J. singled to right field, RBI; Kovac J. advanced to second; Bosy M. scored, unearned. Sumbal J. struck out. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 4th - Kiszely P. walked. Kiszely P. stole second. Findorak walked. Chudacik O. reached on an error by 2b; Findorak advanced to second; Kiszely P. advanced to third. Pentek O. struck out. Soltes J. reached on an error by 2b, 2 RBI; Chudacik O. advanced to third; Findorak scored, unearned; Kiszely P. scored. Podracky M. reached on a fielder's choice, RBI; Soltes J. out at second 2b unassisted; Chudacik O. scored, unearned. Textoris P. grounded out to 3b. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Spiders Bratislava 4th - Podracky M. to p. Kiszely P. to lf. Fuhrich P. to lf for Teker R.. Fuhrich P. walked. Strapko M. walked; Fuhrich P. advanced to second. Noga M. flied out to cf. Bosansky M. walked; Strapko M. advanced to second; Fuhrich P. advanced to third. Batter set to Setnicka R.. Setnicka R. singled to center field, RBI; Bosansky M. advanced to second; Strapko M. advanced to third; Fuhrich P. scored. Batter set to Bosy M.. Bosy M. reached on a fielder's choice, RBI; Setnicka R. out at second ss to 2b; Bosansky M. advanced to third; Strapko M. scored. Bosy M. stole second; Bosansky M. advanced to home on a fielder's choice. Batter set to Kovac J.. Kovac J. grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 5th - Palutka V. flied out to 2b. Beres flied out to p. Kiszely P. grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Spiders Bratislava 5th - Batter set to Sitar J.. Sitar J. hit by pitch. Sumbal J. grounded into double play 2b to ss to 1b; Sitar J. out on the play. Fuhrich P. popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 6th - Findorak popped up to 1b. Chudacik O. grounded out to 2b. Pentek O. walked. Pentek O. stole second. Pentek O. advanced to third on an error by ss. Soltes J. walked. Podracky M. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Spiders Bratislava 6th - Strapko M. walked. Noga M. walked; Strapko M. advanced to second. Noga M. advanced to second on a throwing error by p; Strapko M. advanced to third on a throwing error by p. Bosansky M. reached on an error by 2b; Noga M. scored, unearned; Strapko M. scored, unearned. Batter set to Setnicka R.. Setnicka R. walked; Bosansky M. advanced to second. Setnicka R. advanced to second on a wild pitch; Bosansky M. advanced to third on a wild pitch. Batter set to Bosy M.. Bosy M. struck out. Batter set to Kovac J.. Kovac J. flied out to cf, SAC, RBI; Bosansky M. scored, unearned. Batter set to Sitar J.. Sitar J. popped up to 1b. 3 runs, 0 hits, 3 errors, 1 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 7th - Noga M. to p. Noga M. to ss. Textoris P. flied out to ss. Palutka V. walked. Beres walked; Palutka V. advanced to second. Kiszely P. singled to left field; Beres advanced to second; Palutka V. advanced to third. Findorak walked, RBI; Kiszely P. advanced to second; Beres advanced to third; Palutka V. scored. Noga M. to p. Strapko M. to ss. Chudacik O. walked, RBI; Findorak advanced to second; Kiszely P. advanced to third; Beres scored. Pentek O. walked, RBI; Chudacik O. advanced to second; Findorak advanced to third; Kiszely P. scored. Soltes J. struck out. Podracky M. struck out. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Spiders Bratislava 7th - Podracky M. to lf. Palutka V. to p. Kiszely P. to cf. Sumbal J. walked. Fuhrich P. walked; Sumbal J. advanced to second. Strapko M. struck out. Noga M. reached on a fielder's choice; Fuhrich P. out at second 1b to 2b; Sumbal J. advanced to third. Bosansky M. hit by pitch; Noga M. advanced to second. Batter set to Setnicka R.. Setnicka R. reached on a fielder's choice; Bosansky M. advanced to second; Noga M. out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 8th - Textoris P. flied out to 1b. Palutka V. reached on an error by cf. Beres struck out. Kiszely P. lined out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Spiders Bratislava 8th - Batter set to Bosy M.. Bosy M. hit by pitch. Batter set to Kovac J.. Kovac J. struck out. Batter set to Sitar J.. Sitar J. singled to center field; Bosy M. advanced to second. Sumbal J. singled to left field; Sitar J. advanced to second; Bosy M. advanced to third. Fuhrich P. struck out. Strapko M. flied out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 9th - Findorak hit by pitch. Chudacik O. grounded into double play p to ss to 2b; Findorak out on the play. Pentek O. reached on an error by 1b. Pentek O. stole second. Soltes J. singled to right center, RBI; Pentek O. scored, unearned. Podracky M. doubled to left field; Soltes J. advanced to third. Textoris P. struck out. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Spiders Bratislava 9th - Noga M. singled to right field. Noga M. stole second. Bosansky M. hit by pitch. Batter set to Setnicka R.. Setnicka R. reached on an error by cf; Bosansky M. advanced to second; Noga M. advanced to third. Batter set to Bosy M.. Bosy M. infield fly to ss. Batter set to Kovac J.. Kovac J. singled to pitcher, RBI; Setnicka R. advanced to second; Bosansky M. advanced to third; Noga M. scored. Batter set to Sitar J.. Sitar J. reached on an error by 1b, RBI; Kovac J. advanced to second; Setnicka R. advanced to third; Bosansky M. scored. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


Spiders Bratislava 13, 1bkUPJSSeals Kosice 12 (17. 05. 2009 at Bratislava)
----------------------------------------------------------------------
1bkUPJSSeals Kosice. 041 300 301  - 12  7  9
Spiders Bratislava.. 203 303 002  - 13  7  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: 1bkUPJSSeals Kosice - Kiszely P.; Podracky Michal(4); Palutka V.(7) and Textoris P..
Spiders Bratislava - Strapko Martin; Noga Michal(7) and Bosy Martin.
Win-Noga Michal  Loss-Palutka V.  T-3:12  A-25