Desperados Levice vs Apollo Bratislava (10. 05. 2009)

 
Composite Box Score
 

Slovak baseball federation
Desperados Levice at Apollo Bratislava - Composite Box Score
10. 05. 2009 at Bratislava (Apollo)

Desperados Levice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
Kapusta M. p/3b 
Valkovic M. c 
Izold J. 1b/p 
Lecky S. 2b 
Kapusta B. ss 
Valkovic L. 3b/1b 
Pinter L. cf 
Svetik M. lf 
Svirik P. rf 
Zigo T. rf 
Totals   26  19  12  10  15  10 

Apollo Bratislava   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
Sopoci M. 3b/p 
Sencak M. cf 
Paksi M. cf/p 
Repasky M. c 
Kosna J. p/ss 
Paksi D. ss 
Zabojnik T. 3b 
Eade Ch. 2b 
Boraros T. lf 
Pisarcik T. 1b 
Meszaros D. rf 
Totals   18  15 

Desperados Levice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kapusta Marek   1.1  11 
Izold Jakub W  3.2  11  11 
 
Apollo Bratislava   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kosna Jaroslav L  2.1  12  16  22 
Sopoci Martin   2.0  16 
Paksi Michal   0.2 

Umpires - HP: Pesko, Rastislav 1B: Kokavec, Robert
Start: 13:45 Time: 2:10 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Slovak baseball federation
Desperados Levice at Apollo Bratislava
10. 05. 2009 at Bratislava (Apollo)

Desperados Levice starters: 99/p Kapusta M.; 23/c Valkovic M.; 70/1b Izold J.; 44/2b Lecky S.; 6/ss Kapusta B.; 27/3b Valkovic L.; 46/cf Pinter L.; 43/lf Svetik M.; 90/rf Svirik P.;

Apollo Bratislava starters: 21/3b Sopoci M.; 18/cf Paksi M.; 23/c Repasky M.; 27/p Kosna J.; 25/ss Paksi D.; 2/2b Eade Ch.; 7/lf Boraros T.; 83/1b Pisarcik T.; 14/rf Meszaros D.;

Desperados Levice 1st - Kapusta M. walked. Kapusta M. stole second. Valkovic M. flied out to cf. Izold J. singled to shortstop; Kapusta M. advanced to third. Izold J. stole second. Lecky S. hit by pitch. Kapusta B. struck out. Valkovic L. hit by pitch, RBI; Lecky S. advanced to second; Izold J. advanced to third; Kapusta M. scored. Valkovic L. advanced to second on a passed ball; Lecky S. advanced to third on a passed ball; Izold J. scored on a passed ball, unearned. Pinter L. reached on a throwing error by 1b; Valkovic L. scored, unearned; Lecky S. scored, unearned. Svetik M. reached on an error by 3b; Pinter L. advanced to second. Svirik P. struck out. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Apollo Bratislava 1st - Sopoci M. grounded out to 2b. Paksi M. walked. Repasky M. hit by pitch; Paksi M. advanced to second. Kosna J. hit by pitch; Repasky M. advanced to second; Paksi M. advanced to third. Paksi D. singled to right field, 2 RBI; Kosna J. advanced to third; Repasky M. scored; Paksi M. scored. Kosna J. out at third p to 3b, caught stealing. Paksi D. out at first p to 1b, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Desperados Levice 2nd - Kapusta M. lined out to p. Valkovic M. singled to left field. Valkovic M. advanced to second on an error by lf. Izold J. struck out swinging, reached first on a passed ball; Valkovic M. advanced to third on a passed ball. Lecky S. reached on an error by 2b; Izold J. advanced to third; Valkovic M. scored, unearned. Lecky S. out at second cf to 3b to ss. Kapusta B. singled to third base. Kapusta B. stole second; Izold J. stole home, unearned. Valkovic L. struck out. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Apollo Bratislava 2nd - Eade Ch. flied out to 1b. Boraros T. singled to third base. Pisarcik T. singled to shortstop; Boraros T. advanced to second. Meszaros D. walked; Pisarcik T. advanced to second; Boraros T. advanced to third. Sopoci M. tripled to center field, 3 RBI; Meszaros D. scored; Pisarcik T. scored; Boraros T. scored. Paksi M. reached on an error by 2b; Sopoci M. scored. Kapusta M. to 3b. Izold J. to p. Valkovic L. to 1b. Zigo T. to rf for Svirik P.. Repasky M. struck out. Kosna J. out at first 1b to p. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Desperados Levice 3rd - No play. Batter set to Svetik M.. Svetik M. grounded out to 3b. Zigo T. walked. Zigo T. advanced to second on a passed ball. Kapusta M. reached on a throwing error by ss, advanced to second; Zigo T. scored. Valkovic M. singled to shortstop, RBI; Kapusta M. scored, unearned. Valkovic M. advanced to second on a passed ball, advanced to third. Izold J. walked. Lecky S. singled to left field, RBI; Izold J. advanced to second; Valkovic M. scored. Kapusta B. walked; Lecky S. advanced to second; Izold J. advanced to third. Sopoci M. to p. Kosna J. to ss. Zabojnik T. to 3b for Paksi D.. Valkovic L. doubled to right field, 2 RBI; Kapusta B. advanced to third; Lecky S. scored; Izold J. scored. Pinter L. walked. Svetik M. walked, RBI; Pinter L. advanced to second; Valkovic L. advanced to third; Kapusta B. scored. Zigo T. reached on a fielder's choice, RBI; Svetik M. advanced to second; Pinter L. out at third 3b unassisted; Valkovic L. scored. Zigo T. stole second; Svetik M. stole third. Kapusta M. struck out. 7 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Apollo Bratislava 3rd - Zabojnik T. struck out. Eade Ch. reached on a throwing error by ss. Eade Ch. out at second p to 1b to ss, caught stealing. Boraros T. struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Desperados Levice 4th - Valkovic M. flied out to lf. Izold J. struck out. Lecky S. walked. Kapusta B. singled to left field; Lecky S. advanced to second. Valkovic L. hit by pitch; Kapusta B. advanced to second; Lecky S. advanced to third. Pinter L. grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Apollo Bratislava 4th - Pisarcik T. struck out. Meszaros D. struck out. Sopoci M. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Desperados Levice 5th - Svetik M. singled to third base. Svetik M. advanced to second on a throwing error by 3b. Svetik M. advanced to third on a passed ball. Zigo T. struck out. Svetik M. scored on a wild pitch. Kapusta M. walked. Kapusta M. stole second. Valkovic M. hit by pitch. Izold J. hit by pitch; Valkovic M. advanced to second; Kapusta M. advanced to third. Sencak M. to cf for Sopoci M.. Paksi M. to p. Lecky S. walked, RBI; Izold J. advanced to second; Valkovic M. advanced to third; Kapusta M. scored. Kapusta B. reached on an error by cf, SAC, RBI; Lecky S. advanced to second; Izold J. advanced to third; Valkovic M. scored. Valkovic L. walked, RBI; Kapusta B. advanced to second; Lecky S. advanced to third; Izold J. scored. Pinter L. hit by pitch, RBI; Valkovic L. advanced to second; Kapusta B. advanced to third; Lecky S. scored. Svetik M. flied out to lf, SAC, RBI; Kapusta B. scored, unearned. Zigo T. struck out. 6 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Apollo Bratislava 5th - Paksi M. struck out. Repasky M. reached on a throwing error by 3b, advanced to second. Repasky M. out at third p to 3b to 2b to p, caught stealing. Kosna J. struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


Desperados Levice 19, Apollo Bratislava 6 (10. 05. 2009 at Bratislava)
----------------------------------------------------------------------
Desperados Levice... 427 06 - 19  8  3
Apollo Bratislava... 240 00 -  6  4  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Desperados Levice - Kapusta Marek; Izold Jakub(2) and Valkovic Michal.
Apollo Bratislava - Kosna Jaroslav; Sopoci Martin(3); Paksi Michal(5) and Repasky Matus.
Win-Izold Jakub  Loss-Kosna Jaroslav  T-2:10  A-0